Izkoristite Kompasove ugodnosti, ki jih imate imetniki kartice Mozaik podjetnih za vaša potovanja! V prilogi si oglejte posebno ponudbo.

Imetniki kartice Mozaik podjetnih, vabimo vas, da akcije Mozaika podjetnih odslej spremljajte tudi na naši Facebook strani https://www.facebook.com/Mozaikpodjetnih/

S pomočjo partnerjev Mozaika podjetnih bomo na omenjeni strani izvajali tudi redne tedenske nagradne igre. Vse kar morate storite je le, da skrbno spremljate dogajanje in sodelujete. Morda prejmete nagrado prav vi. Ne pozabite objave deliti s svojimi kolegi obrtniki in podjetniki.

Pravila nagradne igre: Dobitek v nagradni igri je po 3. točki tretjega odstavka 105. ZDoh-2 obdavčen kot drugi dohodki, vendar le, če njegova vrednost presega 42 evrov (108. člen ZDoh-2). Akontacijo dohodnine za prejete nagrade v skladu z ZDoh-2 poravna podeljevalec nagrade.

87E SALON INTERNATIONAL DE L'AUTOMOBILE

VABIMO VAS NA OGLED PRVE VELIKE RAZSTAVE VOZIL V EVROPI V LETU 2017, KJER BODO PREDSTAVLJENA NOVA VOZILA IN NOVOSTI V AVTOMOBILSKI INDUSTRIJI.

Vse podrobnosti in spremljevalni program najdete na spletni strani prireditve: www.salon-auto.ch

ODHOD: ČETRTEK, 09.03.2017

ČAS POTOVANJA: 1 dan

Najmanjše število potnikov: 120

Številka produkta: 3219

PROGRAM POTOVANJA:

Ob 06:30 zbirališče udeležencev potovanja pred poslovalnico KOMPASA na ljubljanskem letališču J. Pučnika (vhod z zunanje strani letališke stavbe). Ob 8:00 odhod posebnega letala AA v Ženevo. Po prihodu na ženevsko letališče odhod do sejmišča. Dan bo namenjen ogledu avtomobilskega sejma, v lastni režiji se lahko odpeljete tudi v mesto, na ogled mesta in ženevskega jezera. Zbirališče na ženevskem letališču ob 18.uri in okoli 20.ure polet letala proti Ljubljani. Predviden prihod na letališče J. Pučnika okoli 22.ure.

CENA: 360 EUR na osebo

CENA za imetnike kartice Mozaik Podjetnih: 315 EUR na osebo (za prijave do 10.02.)

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz Ljubljana-Ženeva-Ljubljana z letališkimi in varnostnimi pristojbinami, sejemska vstopnica, spremstvo vodnika, organizacija in DDV.

Prijave in informacije:

Kompas d.d.,

e-pošta: maribor@kompas.si

T 02 234 69 55 in poslovalnice Kompas

 

Splošni pogoji Kompasa za potovanja so sestavni del programja in so objavljeni na spletni strani www.kompas.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije 2013-2017

Piškotki!


Naša spletna stran ne uporablja piškotkov, ki vsebujejo podatke o uporabnikih. Uporabljamo pa storitve za izboljšanje uporabniške izkušnje (iskalnik, povezave do socialnih omrežij, analiza obiskanosti strani), ki takšne piškotke lahko uporabljajo.

 
Zakon, ki opredeljuje uporabo piškotkov.


Dovolim uporabo    Ne dovolim uporabe