Erste Card d.o.o.
Erste Card d.o.o.

KARTICA Z NAJPRIJAZNEJŠIMI OBROKI IN NAJVEČJIM PRIHRANKOM

Kartica Mozaik podjetnih Diners Club vas poleg osnovnega brezgotovinskega poslovanja z odloženim plačilom razvaja z izjemnimi ugodnostmi, ki jih drugi ponudniki nimajo:

- Nakup na do 24 obrokov – preprosto, brez dodatne dokumentacije, s prilagojenim limitom porabe.
- Nakup na do 12 obrokov v tujini - nakup na obroke v tujini opravite v treh preprostih korakih.
- Veliki prihranki – D torek
- Vedno na voljo – svetovalni in avtorizacijski center 24/7.
- Sodobne spletne storitve in varnostno SMS-obveščanje.

Članom smo za prvo leto zagotovili uporabo kartice brez članarine, tako da se lahko brez obveznosti prepričate o vseh prednostih kartice, za naprej pa bo članarina je 4 evra na mesec.

Več o kartici Mozaik podjetnih Diners Club lahko preberete tukaj.

Erste Card, d. o. o., kot novi lastnik licence Diners Cluba International za Slovenijo, je v letu 2013 prevzel in obnovil poslovanje s kartico Diners Club. V tako kratkem času se je podjetje Erste Card uveljavilo kot zaupanja vreden poslovni partner na področju plačilnih storitev z močnim zaledjem ene največjih finančnih skupin v regiji, skupine Erste Bank. Zdaj pokriva že okrog 16.000 prodajnih mest po vsej Sloveniji, od tega več kot 6.500 omogoča plačevanje na obroke, s kartico pa je mogoč tudi dvig gotovine na vseh bankomatih z oznako Diners Club, Pulse ali Discover.

V sodelovanju podjetja Erste Card in OZS vam predstavljamo plačilno kartico – kartico Mozaik podjetnih Diners Club, ki vsebuje vse zgoraj naštete ugodnosti in jih nadgrajuje z vsemi ugodnostmi članstva v OZS in številnimi ugodnostmi partnerjev Mozaika podjetnih. Namenjena je članom OZS za hitrejšo in preprostejšo porazdelitev mesečnih stroškov na do 24 obrokov v Sloveniji in na do 12 obrokov v tujini ter za dodatni prihranek, ki vedno pride še kako prav. Poleg tega pa za večje ali manjše nakupe zbirate nagradne točke (1 EUR = 1 točka) in prihranite tudi več 100 evrov na leto.

Telefon: 01 5617 880                 
http://www.dinersclub.si
Spremljate Diners Club Slovenije na Facebooku.

Več...
©Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije 2013-2024