Sprememba mobilnih paketov pri Telekomu Slovenije, našemu partnerju kartice Mozaik Podjetnih

Datum objave: 27.11.2014

Telekom Slovenije s 1.12.2014 zmanjšuje število mobilnih paketov, ob tem pa so posamezne pakete posodobili z dodatnimi storitvami, in sicer zaradi boljše preglednosti in poenotenja portfelja mobilnih storitev.

Naročniki spodaj navedenih paketov lahko sami brezplačno spremenijo svoj naročniški paket do vključno 30. 11. 2014; v kolikor si paketa do navedenega dne ne bodo spremenili sami, pa jim bodo naročniški paket spremenili samodejno, kakor navedeno. S tem bodo nekateri naročniki za mesečno naročnino novega paketa plačevali manj od dosedanjega.

Naročnikom nekaterih promocijskih paketov bodo torej le-te spremenili v pakete iz redne ponudbe, in sicer:

  • naročnikom paketov Paket B, EuroBasket in Paket neomejeno se bo paket spremenil v paket Neomejeni C (velja za zasebne uporabnike) oziroma v paket Poslovni Neomejeni C (poslovni uporabniki);
  • naročnikom paketov Opti Povezani, Paket C, Povezani 4000, Povezani 55, Super Povezani ter Mega Povezani se bo paket spremenil v paket Neomejeni D oziroma Poslovni Neomejeni D (naročnikom s paketom Neomejeni D in Poslovni Neomejeni D brezplačno pripada še naročniško razmerje s paketom SIM 2, ki je namenjen prenosu podatkov);
  • naročnikom paketov Osnovni Povezani in Paket A se bo paket spremenil v paket Neomejeni B (zasebnim uporabnikom) oziroma v paket Poslovni Enostavni 2000 (poslovnim uporabnikom);
  • naročnikom paketov Paket 2012, Skupaj 2012, Paket 2013, Pomlad 2013 in Jesen 2013 se bo paket spremenil v Paket 2014.

Mesečna naročnina mobilnih govornih paketov, ki jih tržijo, se bo s 1. 12. 2014 sicer spremenila za 0,95 evra, ob tem pa se mesečna naročnina mobilnim paketom za cenovno občutljive uporabnike (Enostavni 100/plus, Enostavni 300/plus, Penzion 100, Penzion 300/plus) spremeni le za 0,05 evra. Mesečna naročnina se ne spremeni paketoma Enotni paket in Paket Gluhi, medtem ko se poceni mesečna naročnina Paketa Gluhi plus (in sicer za 0,05 evra).

Na področju storitev SiOL pa se za 3,05 evra spremeni cena paketa Top Trio Osnovni, pri tem pa so programsko shemo paketa dopolnili s filmskim programom Cinestar, zaradi velikega povpraševanja pa bodo odslej uporabnikom tega paketa na voljo tudi storitve Ogled nazaj, Priporočila in TViN.

Več informacij o spremembah je objavljenih na spletni strani v rubriki Info in obvestila (novici z naslovom »Obvestilo o spremembi cen klicev iz fiksnega omrežja Telekoma Slovenije, storitev SiOL in storitev Mobitel« in »Ukinitev nekaterih starih naročniških paketov storitev Mobitel« objavljeni 31. 10. 2014).

 

©Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije 2013-2023