Podeljena prva plačilna kartica

Datum objave: 23.04.2014

Na novinarski konferenci OZS so njeni predstavniki in predsednik poslovodstva podjetja Erste Card predstavili novo plačilno kartico Mozaik podjetnih Diners Club, ki bo obrtnikom in malim podjetnikom, članom OZS, omogočila lažje poslovanje. Predsednik poslovodstva pri Erste Card, mag. Mladen Mirko Tepuš je podpredsedniku OZS Branku Mehu izročil prvo novo kartico.

»Nadgradili smo kartico ugodnosti v plačilno in našim članom omogočili plačevanje na obroke. Nedvomno je zbornica na pravi poti in bližje članom kot kdajkoli poprej,« je dosežke zbornice v zadnjem letu strnil Branko Meh, podpredsednik OZS in predsednik UO OZS.

Predsednik poslovodstva pri Erste Card, mag. Mladen Mirko Tepuš, pa je izpostavil ključne prednosti skupne kartice: »Članom OZS smo želeli ponuditi več in zato smo izdali novo kartico Mozaik Podjetnih Diners Club, ki  bo poleg članske tudi  plačilna kartica in bo omogočala tudi plačevanje na 24 obrokov. Zaradi tega članom ne bo treba menjati banke in poslovnih računov. Z novo kartico bodo lahko člani zbornice kupovali na več kot 13.000 prodajnih mestih v Sloveniji in več kot 20 milijonov prodajnih mest po svetu, poleg tega pa bodo deležni še številnih drugih ugodnosti, ki jih ponuja Diners Club. Kartico  Mozaik Podjetnih Diners Club  bomo vseskozi nadgrajevali in  članom ponujali nove ugodnosti poleg že znanih kot so obročni nakupi, nagradni programi, prost vstop v letališke salone Diners Cluba.«


©Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije 2013-2023