spar

 

Kartica omogoča hkrati plačilo nakupov izdelkov in storitev po vsem svetu ter identifikacijo pri izkoriščenju storitev obrtno-podjetniškega zborničnega sistema in ponudbe partnerjev Mozaika podjetnih.

 

Kartica Mozaik podjetnih Diners Club omogoča članom veliko – od prihrankov, obročnih plačil, udobja v letaliških salonih do varnega poslovanja.

 

Vsem, ki boste prvič pridobili poslovno ali osebno Mozaik podjetnih Diners club kartico, bo Diners club poslal tudi Spar bon v vrednosti 20 eur. Hkrati pa boste prvo leto deležni tudi brezplačne članarine na Diners club.

 

Lahko nam pošljete izpolnjeno zgornjo prijavnico, ki se nahaja tudi na položnici za članarino ter aprilski številki revije Obrtnik podjetnih ali pa izpolnete elektronsko na tej povezavi. V kolikor še niste član in bi želeli pridobiti našo kartico ugodnosti si tu lahko ogledate ugodnosti članstva.

 

Akcija velja do preklica.

 

Info:

- 080 12 42

- mozaik.podjetnih@ozs.si

 

 

 

Izkoristite Kompasove ugodnosti, ki jih imate imetniki kartice Mozaik podjetnih za vaša potovanja! V prilogi si oglejte posebno ponudbo.

Imetniki kartice Mozaik podjetnih, vabimo vas, da akcije Mozaika podjetnih odslej spremljajte tudi na naši Facebook strani https://www.facebook.com/Mozaikpodjetnih/

S pomočjo partnerjev Mozaika podjetnih bomo na omenjeni strani izvajali tudi redne tedenske nagradne igre. Vse kar morate storite je le, da skrbno spremljate dogajanje in sodelujete. Morda prejmete nagrado prav vi. Ne pozabite objave deliti s svojimi kolegi obrtniki in podjetniki.

Pravila nagradne igre: Dobitek v nagradni igri je po 3. točki tretjega odstavka 105. ZDoh-2 obdavčen kot drugi dohodki, vendar le, če njegova vrednost presega 42 evrov (108. člen ZDoh-2). Akontacijo dohodnine za prejete nagrade v skladu z ZDoh-2 poravna podeljevalec nagrade.

©Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije 2013-2024