Postopek pridobitve kartice Mozaik podjetnih Diners Club

Datum objave: 05.06.2014
  • Skupno kartico Mozaik podjetnih Diners Club izda Erste Card na podlagi popolno izpolnjene pristopnice (izpolnjena in podpisana pristopnica, kopija osebnega dokumenta podpisanega čez sliko). Če pristopnica ni popolna, člane OZS pozovejo k dopolnitvi pristopnice.
  • Kartico izdajo v roku 7-10 dni po prejemu pristopnice ali manjkajoče potrebne dokumentacije. Kartica je že aktivirana in pripravljena za enkratne nakupe. Nakupi na obroke pa so možni po podpisu Kreditne pogodbe.
  • Če član na pristopnici označi, da želi kartico uporabljati za obročne nakupe, bo v nekaj dneh po izdaji kartice na domači naslov prejel dva izvoda kreditne pogodbe. Storitev aktiviramo najkasneje v 48 urah po prejemu podpisanega enega izvoda kreditne pogodbe, ki ga član vrne v povratni kuverti na Erste Card d.o.o.
  • Če član na pristopnici ni označil, da želi kartico uporabljati za obročne nakupe, storitev Nakup na obroke ne bo na voljo. Kartico bo član lahko uporabljal le za neobročne nakupe. Storitev Nakup na obroke lahko aktivirajo tudi naknadno s pristopnico za aktivacijo storitve Nakup na obroke, ki je sprožilec za pripravo kreditne pogodbe.  Kreditno pogodbo pošljejo članu v nekaj dneh po vnosu pristopnice za storitev Nakup na obroke.
  • PIN koda, ki je potrebna le za dvig gotovine iz bankomata, pride v roku 5 dni po izdaji kartice, na domači naslov. Nakupe opravljate zgolj s podpisom. Brez PIN kode lahko člani dvigujejo gotovino na Poštah Slovenije.

Pristopnico in ostale informacije najdete TUKAJ.

©Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije 2013-2024