Telekom Slovenije, d.d.
Telekom Slovenije, d.d.

CENEJŠE MOBILNE TELEKOMUNIKACIJSKE STORITVE

Ugodnosti, ki jih vsak mesec lahko izkoristite naročniki Telekoma Slovenije, ki ste hkrati imetnik rdeče članske kartice Mozaik podjetnih:

 

· 5 EUR popusta na mesečno naročnino pri paketih Naj A, Naj B, Naj C, Dostopni Start, Dostopni A, Dostopni B, Gluhi A in Paket SOS-plus.

 

Ugodnost velja za nove in obstoječe naročnike izbranega mobilnega naročniškega paketa, ki so hkrati novi ali obstoječi naročniki izbranega paketa fiksnih storitev in imajo skupni račun.

Ugodnost velja za fizične in poslovne imetnike rdeče kartice Mozaik podjetnih. Ugodnost ne velja za imetnike modre kartice za ožje družinske člane in zaposlene.

Za uveljavitev ugodnosti se oglasite v Telekomovem centru, kjer vam do predstavili tudi preostale poslovne rešitve za vaše podjetje, s seboj pa prinesite kartico Mozaik podjetnihUgodnost lahko sklenete za 12 mesecev. Za nadaljnje koriščenje ugodnosti morate ponovno oddati vlogo. Naziv na kartici Mozaik podjetnih mora biti enak nazivu na Telekomovem računu.

 

Natančno opisana ponudba vam je dostopna tu.

Mobilni internet Brezskrbni, Brezskrbni A, Dogaja, Mobilni internet L, Brezskrbni B, Dostopni A, Mobilni internet LTE/4G poslovni, Enostavni A, Dostopni B, Mobilni internet M, Enostavni B, Dostopni C, Mobilni internet Mini, EU brezskrbni, Dostopni Start, Mobilni internet Neomejeno, Gluhi A, Osnovni paket, Mobilni internet Piko, Neodvisni A, Paket SOS-plus, Mobilni internet S, Neodvisni B, Penzion Brezskrbni, Mobilni internet Start, Mobilni internet XL, Mobilni internet XS, Mobilni net (A,B in C), Mobilni net Neomejeni in Poslovni paket mobitel in internet.

- Popust na mesečno naročnino mobilnih paketov Telekoma Slovenije se izključuje z drugimi popusti ter z ugodnostjo Poveži in prihrani.
- Popust ni mogoč na naročnino podrejenih kartic ter Druga številka.
- Popust na mesečno naročnino mobilnih paketov se izključuje z ugodnostjo 200 enot storitev za naročnike mobilnih storitev, ki je objavljena v prodajni ponudbi Ugodnosti za imetnike kartice Mozaik podjetnih 153.1.

Ugodnosti veljajo za imetnike kartice Mozaik podjetnih od 1.4. 2018 in se jih lahko koristi vsak mesec. Uveljavlja se jih lahko le na naročniških razmerjih, ki so sklenjena v imenu osebe, ki je obenem imetnica kartice Mozaik podjetnih, kar mora biti iz kartice razvidno. Ob izgubi pravice do uporabe kartice Mozaik podjetnih naročniki niso več upravičeni do zgornjih ugodnosti. Za dodatne informacije o prodajni ponudbi in ceniku drugih storitev obiščite Telekomove centre, www.telekom.si ali pokličite na 080 70 70. Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana.

Več...
©Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije 2013-2022